PLUGG PLUGG PLUGG

Publicerad 2015-01-23 18:14:27 i Personligt,

Orsaken till att jag uppdaterat så himla dåligt i veckan är på grund av att jag har pluggat som en galning. Vi håller på med olika pedagoger och pedagogiska inriktningar samt etnicitet och det har varit mycket att läsa och sammanfatta i veckan. Vi ska ha två seminarium till veckan där vi ska kunna typ allt som står i böckerna så jag har försökt läsa så noga som möjligt. Och därför har det inte funnit någon tid över för varken bloggen eller för att fota. Jag har inte lyft upp kameran på flera dagar, vilket känns lite tråkigt. Kanske att jag hinner ta mig an någon av era utmaningar imorgon, om jag inte är alltför stressad.
 
Det var allt jag hade tänkt säga. Nu ska jag återgå till mitt pluggande så jag blir färdig någon gång, så jag kan spendera mer tid till att fotografera och uppdatera här i bloggen! :)
 

UTMANA MIG

Publicerad 2015-01-20 14:15:34 i Övrigt (foto),

Jag har lite idétorka när det gäller fotografering just nu, så jag skulle vilja att NI säger vad NI vill att jag ska fotografera. Det kan vara ett tema (t.ex. skräck/en högtid/disney/en årstid), en känsla (t.ex. glädje/sorg/förvirring), ett visst ting (t.ex hus/djur/stilleben/porträtt) osv osv osv. Det är bara att ge förslag så kommer jag att ta mig an i alla fall några av förslagen inom en snar framtid. Jag kommer säga vems förslag jag valt och länka till dennes blogg, om den anger blogg. Är det flera som har samma förslag nämner jag antingen en av er eller alla, beroende på hur många det är.
 
Så, kom med massor av förslag nu! Både lite "lättare" saker och lite "svårare" saker uppskattas :)