Nytt i kameraväskan!

Publicerad 2016-02-24 12:20:30 i Natur, Personligt,

I helgen inhandlade jag och sambon en ny liten kamera, en hybridkamera faktiskt, som vi hittade på en köp och säljsida på Facebook. En Nikon Coolpix p510 på 16,1MP och 42x optisk zoom (24-1000mm). 
 
Självklart var jag tvungen att prova på denna otroliga zoom, så igårkväll gick vi ut och jag tog några testbilder på månen (med full zoom). Det bör tilläggas att jag vid denna bild INTE har använt något stativ, utan det är helt på frihand. Ska bli spännande att se hur bilderna blir med stativ, då jag tycker denna blev relativt skarp för att vara utan stativ.
Senare kommer jag lägga ut en video där ni kan se hur mycket zoomen faktiskt zoomar, samt hur videokvaliteten är. 
 
♥ Hörs snart igen!
 

Bostadsfotografering

Publicerad 2016-02-15 13:00:34 i Övrigt (foto),

Har varit rejält sjuk nu i ca 1 vecka, därför jag varit så himla inaktiv här på bloggen. Just när jag hade kommit igång igen så drog jag på mig en rejäl förkylning, så typiskt mig alltså! Haha.
 
Hur som, nu de senaste dagarna har jag blivit mer och mer intresserad av bostadsfotografering, så idag tog jag fram vidvinkelobjektivet och provade fota lite bilder här i våran lägenhet (som jag aldrig lyckas få bra på bild). Tycker faktiskt det blev riktigt bra bilder, om jag får säga det själv. Vad tycker ni?
 
♥ Hörs senare! 
 

Ur arkivet: solnedgång

Publicerad 2016-02-04 19:32:00 i Natur, Ur arkivet,

Detta är ett par bilder jag tog för flera år sedan med min gamla kamera (en Nikon d40).
Jag och pappa var ute och fotade och då tog jag dessa bilder. Jag kommer ihåg hur nöjd jag var över dem, jag tyckte de var så fina haha. 
Det var väldigt inne med att göra hörnen runda på den tiden (gud vad gammal jag låter!) ;) 
 
♥ Hörs snart igen!